Veel mensen denken dat slecht krediet de enige factor is die je vermogen om een persoonlijke lening te krijgen onmogelijk maakt. Het algemene gevoel is dat het stigma van een slechte kredietscore de enige factor is die een kredietverstrekker ertoe zal brengen je automatisch af te wijzen. Echter, steeds meer kredietverstrekkers zijn bereid om een persoonlijke lening aan te bieden aan mensen met een slecht krediet onder nieuwe en echt interessante gespecialiseerde programma’s.

Waardoor kun je een slechte kredietwaardigheid krijgen?

De waarheid is dat niet alle mensen met een slechte reputatie op die manier zijn begonnen. Vaak, vooral in de huidige vervelende economische markt, waren er omstandigheden die ver buiten de controle van het individu vielen en die leidden tot het slechte krediet.

Dat geldt ook voor de vastgoedzeepbel die barstte en de ontslagen die daaruit voortvloeiden. Veel mensen hebben gewoon geen schuld aan een slechte kredietscore en verdienen een tweede kans om een lening te krijgen, maar vooral persoonlijke leningen.

Het grootste voordeel van de persoonlijke lening

Voor kredietverstrekkers die hun financiële vooruitzichten op lange termijn willen verbeteren, kunnen persoonlijke leningen een speciale vorm van verlichting bieden: schuldconsolidatie. Deze leningen worden aangeboden als een ongedekte lening, wat betekent dat het niet nodig is om een onderpand aan te bieden als verzekering tegen wanbetaling. Ongedekte persoonlijke leningen kunnen in grotere bedragen (tot €25.000) worden verstrekt en worden gebruikt om veel betalingen, zoals creditcards, te consolideren in één eenvoudige maandelijkse rekening.

Hoe werkt een lening met slechte kredietwaardigheid?

Het is duidelijk dat er een soort vangst moet zijn voor deze regeling, nietwaar? Nou, ja en nee. Het is volledig mogelijk om een persoonlijke lening te krijgen met een slecht krediet, maar er zijn ook enkele compensaties die u moet maken om dit te doen. Deze omvatten:

  • Lagere Principe Bedragen – afhankelijk van de ernst van uw slechte krediet, kunt u alleen in aanmerking komen voor een persoonlijke lening van €5.000 of minder om te beginnen. Echter, na een verantwoorde terugbetaling van die lening, kunt u hopen de volgende keer meer geld te ontvangen.
  • Hogere rentepercentages – slecht krediet heeft wel degelijk gevolgen, en dit is de bekendste. U zult een hogere rente moeten betalen op uw persoonlijke lening dan iemand met een goed krediet. Dit betekent echter niet dat u zoveel rente moet betalen dat de lening niet meer waardevol is.

Dagelijks worden ongedekte persoonlijke leningen aangeboden aan mensen met een slecht krediet. Deze leningen zijn echter meestal niet te vinden in de traditionele plaatsen. In plaats daarvan bieden online kredietverstrekkers de beste weddenschap voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het vinden van een slechte kredietlening zonder dat er een vreselijk hoge rente in rekening wordt gebracht.

De bonus is dat deze slechte kredietverstrekkers over het algemeen gespecialiseerd zijn in het werken met mensen in vergelijkbare situaties als de uwe. Ze begrijpen de barrières die voor u zijn ingesteld en zijn over het algemeen in staat om hun ervaring te gebruiken om u te adviseren over uw beste stappen als je verder gaat.